Още по темата06.02.2021 / 18:15Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВЕдин от основателите на

...
Още по темата06.02.2021 / 18:15Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВЕдин от основателите на
Коментари Харесай

Минеков: Две поредни вечери атакуват ателието ми. Днес пък са счупили осветлението

Още по темата06.02.2021 / 18:15

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: " 7/8 ТВ "

Един от създателите на " Отровното трио " проф. Велислав Минеков разкри, че казусът от предни дни, когато посегнаха на ателието му, не е първият акт против него.

" Мен никой не ме плаши. Когато подпалиха колата преди време причинителят беше хванат. Той е направил признания, само че при появяването на юрист се е отрекъл. При един от последните произшествия един полицейски началник сподели, че в никакъв случай не съм се оплаквал, което е неистина. Това с ателието е загадъчно, само че това, което не съм споделил, е, че и на другата вечер се случи същото. В момента, в който ме е нямало, са почнали същата акция с моите камъни и маси, които са пъклен тежки, да затворят входа, само че мой комшия се е обадил на полицията. Аз пристигнах малко по-късно, служителите на реда са били оптимално бързи и хайдуците са избягали. Тази вечер са счупили още веднъж осветлението, евентуално до момента в който съм тук, може отново нещо да стане ", сподели той в студиото на " Крум Савов Live " по " 7/8 ТВ ".

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР